BOUWSTENEN VOOR KORALEN

Koralen nemen voor de groei van hun kalkskelet mineralen op uit het water. De belangrijkste zijn Carbonaten, Calcium en Magnesium. Zodra het aquarium wordt bevolkt met koralen is het van groot belang deze waarden tenminste wekelijks te testen.

 • TESTEN

  Met de Colombo toevoegingen KH plus, Calcium plus en Magnesium plus kun je vervolgens de waardes op peil brengen.

  Aan Colombo Calcium Plus zijn ook de stoffen Strontium (Sr) en Barium (Ba) toegevoegd. Deze stoffen worden in een gelijke verhouding met Calcium door koralen opgenomen en kunnen zo gemakkelijk op peil worden gehouden zonder dat je er apart voor moet testen.

  Tip: Voeg de toevoegingen toe aan het RO water wat je gebruikt om verdampt water aan te vullen. Je kunt ook gebruik maken van een doseerpomp, daarmee kun je constant aanvullen wat wordt opgenomen!

 • TOEVOEGINGEN

  Calcium plus en Magnesium plus bevatten ingrediënten die zijn gewonnen uit natuurlijk zeewater door middel van zonneverdamping! Dit biedt grote voordelen ten opzichte van producten die gebruik maken van chemische of gemijnde grondstoffen. De ingrediënten zijn puur en onvervuild en bovendien 100% gelijk aan de ingrediënten van het Colombo Pro Reef salt. Een 100% match voor de beste resultaten!

  Calcium plus en Magnesium plus zijn verkrijgbaar als kant en klare vloeistof die je direct kunt doseren. Er is ook een economische poedervorm. Hiermee kun je zelf een stamoplossing maken en zeer voordelig de waarde op peil houden.

  Dosering: