NORMAAL BEPLANT

In normaal beplantte aquaria is er een gebalanceerde verhouding tussen het aantal vissen en de planten. Door de aanwezigheid van voldoende vissen worden er voldoende nitraten en fosfaten geproduceerd om tot een gezonde plantengroei te komen. Daarom bevat FloraGrow plantenvoeding geen nitraten en fosfaten, een overschot kan immer tot algengroei leiden. Normaal. beplantte aquaria zijn veelal niet voorzien van een CO2 systeem, om planten toch een alternatief voor CO2 aan te bieden kunt Carbo gebruiken.

 • NUTRIBASE

  NutriBase is een compleet substraat voor aquariumplanten. Ontwikkeld in samenwerking met experts in het kweken van planten. Bevat alle noodzakelijke voedingsstoffen voor een gezonde plantengroei. De open structuur zorgt voor een goede doorstroming door het substraat. De toegevoegde gevriesdroogde nuttige bacteriën breken vuil af en houden het substraat schoon. Dek NutriBase af met een laag grind met een korrelgrootte van minimaal 2 mm. Of breng een laag FloraBase Pro aan.

 • FLORAGROW

  FloraGrow is een vloeibare plantenvoeding voor normaal beplante aquaria. Het voorziet het water van de voedingsstoffen die planten opnemen uit het water via hun bladeren. Het bevat alle noodzakelijk voedingstoffen en een speciale ijzer toevoeging die direct door de plant kan worden opgenomen. Doseer FloraGrow 1x per week.

  Dosering:

 • FLORAGROW CARBO

  FloraGrow Carbo bevat een stof die als vervanging dient voor CO2. In aquaria zonder CO2 systeem is het gebruik van FloraGrow Carbo onontbeerlijk. Door toevoeging van FloraGrow Carbo kunnen planten de alternatieve koolstofbron opnemen zonder dat hiervoor CO2 nodig is. Carbo moet dagelijks worden toegevoegd voor een optimaal resultaat. Naast het positieve effect op de plantengroei helpt Carbo ook om algengroei te beperken!

  Dosering: