NIEUWE COLOMBO PRODUCTEN!

 • Maak zelf CO2 met 2 componenten. Geen drukflessen meer verwisselen! De Colombo CO2 reactor is een zeer complete set om middels twee componenten zelf eenvoudig CO2 te maken. In plaats van drukflessen te verwisselen kan de lege fles met de 2-componenten eenvoudig weer gevuld worden met zuiver CO2 gas.

   

  Klik hier voor meer informatie.

 • Aqua Salt is een volledig natuurlijk gezuiverd zeezout rijk aan. Aqua Salt zorgt voor een gezond milieu en daarmee voor gezonde vissen en voorkomt daarmee visziekten.

   

  Het ideale zoutgehalte is 0,1%. Het kan het beste in warm water worden opgelost. Ook is het geweldig voor levendbarende vissen en goudvissen, maar wees voorzichtig met vis afkomstig uit Zuid-Amerika.

   

  Klik hier voor meer informatie.

 • Calcium en carbonaat zijn de 2 belangrijkste elementen in zeewater welke in relatief grote hoeveelheden nodig zijn en ze moeten dan ook apart toegediend worden via Colombo Calcium+ en KH+.

   

  Colombo All-Four bevat alle andere macro- en micro-elementen die koralen nodig hebben voor een optimale groei en een perfecte kleurontwikkeling, zoals magnesium, ijzer, jodium, kalium en nog vele anderen. Op basis van een calcium meting voegt u Colombo Calcium+ toe. Doseer vervolgens per 100 ml Colombo Calcium+, 50 ml Colombo All-Four.

   

  Klik hier voor meer informatie.

 • Een te hoog gehalte aan silicaat oftewel kiezelzuur is de belangrijkste reden voor de aanwezigheid van kiezelalgen (bruinalgen). Door met Silicate Ex het silicaat te verwijderen kunnen de algen niet meer groeien en verdwijnen ze.

   

  Normaal is een maximaal silicaat gehalte van 0.50 mg/l acceptabel maar om kiezelalgen te verwijderen, moet het gehalte tijdelijk naar 0 verlaagd worden.

   

  Klik hier voor meer informatie.

 • De Colombo test stirrer is de ideale hulp bij het testen van het water. De stirrer houdt het watermonster in beweging zodat u beide handen vrij hebt om de reagnet zorgvuldig te kunnen toedienen.

   

  Bij test die werken op basis van het zgn. titratie principe zorgt de stirrer voor gemakkelijk testen en nauwkeurige resultaten.

   

  Klik hier voor meer informatie.

Beleef Colombo

Kies een categorie voor meer informatie